Mozaic Art Sighisoara

Denumirea proiectului: „Unitate de productie mozaic CN Unicat SRL”

Proiectul „Unitate de producție mozaic CN Unicat SRL”, cod SMIS 108457 a fost implementat în perioada 05.02.2018 – 31.03.2019 prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Obiectiv general al proiectului: consolidarea poziției pe piață a SC CN UNICAT SRL prin înfiinţarea unei unităţi de producţie mozaic.

Obiectivele specifice ale proiectului:

OS 1 Dezvoltarea activităţii prin înfiinţarea unei unităţi de producţie mozaic şi prin achiziţionarea de utilaje, echipamente şi tehnologii noi, performante, care să ţină pasul cu schimbările şi cerinţele pieţei de profil.

OS 2 Creşterea cifrei de afaceri a societăţii cu minimum 100% începând cu primul an după finalizarea investiţiei.

OS 3 Crearea unui număr de 5 noi locuri de muncă, ca urmare a implementării investiţiei, ce vor fi ocupate de persoane din grupurile vulnerabile.

Valoarea totală a proiectului este de 1.330.509,22 lei, din care 892.943,98 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile (din care 759.002,38 lei finanțare nerambursabilă din FEDR și 133.941,60 lei din bugetul național).

În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:

O unitate de producție mozaic înființată prin intermediul proiectului.
O linie de fabricație a mozaicului, 1 transpaletă electrică și un set rafturi depozitare recepționate, instalate și puse în funcțiune.
5 noi locuri de muncă create ca urmare a implementării investiției, ocupate de persoane din grupurile vulnerabile.
Valoarea adăugată a acestui proiect pentru comunitate se concretizează în crearea a 5 noi locuri de muncă și utilizarea forței de muncă disponibilă local/în regiune, persoane din grupurile vulnerabile. De asemenea, prin utilizarea ca materie primă în procesul de producție a deșeurilor rezultate din activitatea de comercializare a produselor din plăci ceramice, proiectul contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Beneficiarii direcți ai proiectului:

SC CN UNICAT SRL;
5 persoane din categoria persoanelor defavorizate.

Beneficiarii indirecți ai proiectului:

Familiile celor 5 persoane angajate prin creșterea veniturilor lunare;
Comunitatea locală prin crearea de noi locuri de muncă, creșterea atractivității zonei și creșterea potențialului de atragere de noi investiții;
Autoritatea publica locală prin creșterea cuantumului taxelor încasate la bugetul local;
Clienții societății, actuali și potențiali.

Proiectul s-a derulat în Regiunea Centru și a fost gestionat la nivel naţional de către Autoritatea de Management pentru Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020 – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro .

MOZAIC SIGHISOARA

Argumentul nostru este ca putem realiza ORICE FEL DE MODEL DE MOZAIC POSIBIL si IN PRETUL DE MANOPERA AVEM INCLUS TRANSPORTUL DUS-INTORS DE LA CLIENT (adica ridicam gresia pe care vrei sa o transformi in mozaic, o aducem in atelierul nostru de creatie, o debitam, dupa care o trimitem inapoi MOZAIC, la tine, in orice localitate din tara, inclusiv comune si sate).
Ca si PUNCT FORTE, daca un designer doreste sa creeze un anumit model unui client IN EXCLUSIVITATE, orice fel de forma, avem nevoie doar de schita vectoriala, ii cotizam pretul si putem sa-i cream modelul in exclusivitate cu contract in care sa fie stipulat ca acel model nu va mai fi facut exact la fel nimanui (contract de drepturi de autor) sau acel model va ramane produsul DESIGNERULUI.

GRESIE PORTELANATA RECTIFICATA

Gresie si faianta – placi ceramice pentru pardoseala si pereti. Aceste placi reprezinta solutia cel mai des intalnita pentru placari, fiind un produs usor de instalat si usor de intretinut. Tehnologiile moderne de fabricare permit reproducerea fidela a altor materiale, precum piatra naturala, lemnul, cimentul si, inclusiv, elemente decorative in forma 3D. Toate aceste aspecte pot fi obtinute la preturi extrem de avantajoase, cu ajutorul carora se pot crea efecte spectaculoase in cadrul unei amenajari de interior.
Va punem la dispozitie peste 500 de modele de gresie si faianta, perfecte pentru living, baia sau bucataria dumneavoastra. Aceste placi ceramice sunt disponibile in diverse modele si dimensiuni, potrivite pentru orice stil de amenajare interioara.

CN UNICAT SRL

0728.141.298

n.peter@ceramicmozaic.ro

Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, Mures