In fiecare locuinta, baia este un spatiu intim si personal. Amenajarea sa cu placi ceramice nu doar imbunatateste estetica, ci si aduce functionalitate si durabilitate. Baia – un loc de relaxare, un loc pentru ingrijire personala, un loc in care petrecem destul de mult timp.

De aceea, cautam ambiente cat mai placute, linistite, calde pentru aceste spatii, care sa aduca cat mai mult cu un spa in miniatura. Ideea este de a folosi placari ceramice care imita cat mai mult natura. Gresia cu aspect de lemn si de granit sunt printre cele mai des folosite in amenajarile moderne.

                                                  

Culorile si materialele folosite tind sa creeze o atmosfera placuta, cat mai aproape de senzatia de wellness, de spa. La aceasta contribuie si obiectele sanitare, seturile de dus si bateriile cu un design modern, special, minimalist. Completati amenajarea cu placi ceramice cu accesorii adecvate, cum ar fi robinete elegante, oglinzi cu iluminare integrata si mobilier de baie functional si stilat.

                           

Imaginatia designerilor este insa infinita…  Iata cateva idei de amenajare! Si nu uitati – va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!