Inovatie, dar si traditie!

Placile ceramice cu tehnologie integrata devin tot mai avansate. De exemplu, placile ceramice cu incalzire incorporata sau cu capacitati antibacteriene devin optiuni cautate pentru o experienta mai confortabila si igienica.

Dar si un trend Vintage, versatil și atrăgător din punct de vedere vizual – modelul terazzo, revine!

Fabricate în mod tradițional cu bucatele de marmură, aceste plăci uimitoare își iau numele de la cuvântul italian pentru „terasa”, deoarece muncitorii în construcții aduceau acasă resturi de marmură pentru a le presa în lut și a-și realiza propriile modele unice.

                       

Verdele

Culoarea vietii a reînnoirii, a naturii și a energiei, verdele devine din ce în ce mai mult o tendință majoră în designul interior.

Placile verzi pot oferi un aspect diferit in functie de stil si nuanta. Placile de culoare verde deschis oferă un aspect rece, proaspăt, care ajută la crearea unui mediu calm și liniștitor, în timp ce verdele mai tare este îndrăznet și intrigant – perfect pentru a crea un splashback indraznet sau un perete atrăgător.

Modele îndrăznete

Placile cu model sunt o modalitate excelentă de a adăuga profunzime și caracter unui spațiu, deoarece atrag privirea către ele, ajutând la evidențierea anumitor zone ale încăperii.

Indiferent dacă doriti un aspect contemporan elegant sau un design retro în stil vintage, plăcile cu model sunt o solutie excelenta pentru a îmbunătăti o temă.

                       

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!