Designul modern al unei case poate fi reprezentat prin utilizarea cu succes a gresiei, faiantei si mozaicului. Aceste elemente de finisare pot aduce o noua dimensiune unei case si pot transforma o simpla constructie intr-o opera de arta.
In primul rand, gresia este un material durabil si rezistent, care poate fi utilizat pe podele sau pereti. Aceasta poate fi disponibila intr-o gama larga de culori si modele, ceea ce face posibila utilizarea sa intr-o varietate de scheme de design interior. O combinatie interesanta poate fi obtinuta prin utilizarea gresiei pe podea, intr-o nuanta mai inchisa, in timp ce peretii pot fi vopsiti in culori mai deschise pentru a crea un contrast interesant.

Faianta, pe de alta parte, poate fi utilizata in special pentru baie si bucatarie. Acest material poate fi utilizat pe pereti, podele si chiar blaturi de bucatarie, aducand un aspect modern si curat in aceste zone ale casei.

Faianta poate fi disponibila intr-o gama larga de culori si modele, ceea ce face posibila utilizarea sa in diferite scheme de design interior. De exemplu, o combinatie de faianta cu modele geometrice si culori neutre poate aduce un aspect modern si minimalist unei bucatarii.

Mozaicul este un alt element interesant de design, care poate fi utilizat pentru a crea modele decorative in diferite zone ale casei, cum ar fi baile si chiar podelele. Mozaicul poate fi disponibil intr-o gama larga de culori si modele, ceea ce face posibila utilizarea sa pentru a aduce un aspect unic si personalizat unei camere.

De exemplu, o bucatarie moderna ar putea beneficia de un mozaic in nuante de albastru si gri, care sa creeze un efect de mare.

In general, combinarea gresiei, faiantei si a mozaicului poate crea un design modern si interesant intr-o casa. Cu utilizarea potrivita a acestor elemente de finisare, casa poate beneficia de o noua dimensiune si de un aspect personalizat si sofisticat.

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!