Gresia de exterior – gresia XT – a devenit solutia optima si rapida pentru o amenajare de succes, mai ales outdoor.

Fie ca vrei sa amenajezi o terasa, o piscina, un showroom auto sau o alee in gradina ta, placile de gresie XT sunt solutia cea mai rapida si in acelasi timp cea mai fezabila!

O alee pe care vrei s-o realizezi rapid, in gradina ta? Simplu – direct pe pamant… tasezi, pui un strat de sort, asezi placile de gresie XT de 2cm grosime si… BINGO! Aleea ta e gata! (vezi foto 2, de mai jos).

Gresia de exterior, in general cu o grosime de 2cm, poate fi montata in diverse moduri (vezi foto de mai jos) – pe sapa, direct pe pamant (foto 2) sau – cea mai rapida si versatila solutie – pe ploti cu inaltime reglabila (in foto 3, de mai jos)

Plotii (vezi foto de mai jos) rezolva o multime de probleme – datorita inaltimii reglabile, poti sa montezi podeaua flotanta la ce inaltime vrei, fata de sol. Astfel, in functie de spatiu si destinatia lui, obtii rapid o podea extrem de rezistenta, fara infiltratii si care se poate curata foarte usor.

La fel, in cazul unei probleme ce apare in sapa, o infiltratie de exemplu, interventia este imediata si facila, doar prin scoaterea catorva placi din locul unde au aparut problemele.

Suprafata placilor poate fi antiaderenta si ceea ce este cel mai important, rezista la sarcini foarte mari, ceea ce le face extrem de utile de exemplu in garaj sau in curtea unui service auto, cu trafic mare de automobile. De asemenea, o gresie de exterior extrem de cool, cu o textura speciala, poate face diferenta in cazul unei terase de restaurant.

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare, cu gresie de exterior!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!