In 2023, gama de texturi si modele disponibile pentru gresie si faianta a atins noi culmi de creativitate. Design-ul inspirat din natura, cum ar fi aspectul de piatra si lemn, este tot mai popular, aducand caldura si autenticitate in orice incapere. In plus, modelele geometrice si abstractioniste ofera o nota moderna si sofisticata.

Pentru living-uri si dormitoare, se prefera culorile neutre precum griul deschis si bejul, pentru a crea un ambient calm si relaxant.

                 

Adio monotonie! In acest an, dimensiunile si formatele diverse ale placilor de gresie si faianta aduc un plus de dinamism in amenajarile interioare. Placile mari cu dimensiuni generoase sunt la mare cautare, oferind o senzatie de spatiu si lux in orice incapere.

In acelasi timp, mozaicurile mici si formatele hexagonale sunt folosite pentru a crea accentul perfect in zonele cheie.

       

         

Amenajarile moderne cu gresie si faianta in 2023 aduc cu sine o gama variata de optiuni creative si functionale.

De la modele inovatoare si texturi inspirate din natura, pana la culori vibrante si formate diverse, exista ceva pentru fiecare gust si stil.

Integrarea tehnologiei in materialele de constructie nu face decat sa aduca confortul la un nivel superior.

Astfel, in acest an, designul interior devine o forma de arta, iar gresia si faianta sunt elementele cheie care transforma spatiile in opere de arta contemporana.

           

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!