Imaginatia arhitectilor si a designerilor de interior ne duce de cele mai multe ori intr-o calatorie despre cum am dori sa arate casa noastra. La fel, tehnologia de ultima ora folosita in prelucrarea placilor ceramice intrece cu mult asteptarile noastre de acum, sa zicem, 10-15 ani! Asadar, despre modele, versatilitate, beneficii… in articolul care urmeaza! Si despre multe modele de gresie si faianta ce-ti vor fura privirile!

Gresii prietenoase cu proprietati anti-bacteriene

Industria plăcilor ceramice a tinut seama de nevoile oamenilor si a transformat materialele sale deja prietenoase cu sanatatea în alegeri și mai atrăgătoare, cu proprietati antibacteriene. Acest lucru nu va elimina nevoia de ștergere a acestora, desigur, dar le va face mai ușor de pastrat din punct de vedere sanitar pentru igiena personală, recreere, gatit și luat masa.

Culori si texturi vii.

Deoarece s-a stat in casa mai mult decat de obicei, fiecare a incearcat sa-si recreeze propriul ambient care se semene cu natura. Pana la urma tot despre sanatate este vorba. Natura si sanatate. Trendurile 2022 in placarile ceramice.

Culori pastel.

Cu atatea crize in întreaga lume, crize care care atrag atentia și consuma energie, nu este de mirare ca pastelurile moi și calde vor aparea ca o tendinta în acest an. Nuantele inspirate din natura sunt deosebit de populare  – albastrul si verdele usor neutre.

Texturi din ce in ce mai interesante.

Aceasta nu este o tendinta nouă, dar cu tehnologia de imprimare din ce în ce mai sofisticată devine mai ușor să produci în masa suprafete impresionante cu finisaje texturate si tridimensionale. Acest lucru facilitează crearea de spatii interesante acasa.

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!