Alegerea gresiei si faiantei potrivite este primul pas spre o baie wow! In magazinul nostru, te intampinam cu o varietate impresionanta de optiuni, de la modele simple si minimaliste pana la modele indraznete cu motive geometrice sau florale!

Baia a devenit un loc de relaxare, un loc pentru ingrijire personala, un loc in care petrecem destul de mult timp. De aceea, cautam ambiente cat mai placute, linistite, calde pentru aceste spatii, care sa aduca cat mai mult cu un spa in miniatura.

Ideea este de a folosi placari ceramice care imita cat mai mult natura. Gresia cu aspect de lemn si de granit sunt printre cele mai des folosite in amenajarile moderne.

       

Iar daca vrei sa aduci o nota de creativitate si originalitate in baie, iti propunem sa incerci mozaicurile si modelele noastre impresionante. Podeaua, peretii sau chiar zona din jurul oglinzii pot fi transformate in adevarate opere de arta cu ajutorul gresiei si faiantei.

Culorile si materialele folosite tind sa creeze o atmosfera placuta, cat mai aproape de senzatia de wellness, de spa. La aceasta contribuie si obiectele sanitare, seturile de dus si bateriile cu un design modern, special, minimalist.

       

Imaginatia designerilor este insa infinita…  Iata cateva idei de amenajare! Si nu uitati – va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!