Gresia tip parchet a reusit sa depaseasca barierele materialelor traditionale, devenind o alegere preferata pentru multi proprietari si designeri. De exemplu, pardoseala din baie e ca un fel de semnatura a casei, indiferent dacă e vorba despre o baie principala mai mare sau o baie mai mica de serviciu. Placarea pardoselii este cea care da tonul intregii camere de baie, baie pe care ne-o dorim frumoasa, eleganta, sigura dar si usor de curatat.

Fabricata din ceramica sau portelan de inalta calitate, gresia tip parchet isi extrage inspiratia din nenumaratele nuante si texturi ale lemnului. Costurile de renovare ale bailor pot fi destul de mari, astfel incat majoritatea dintre noi nu-si reamenajeaza atat de des baile. Asadar, cu atat mai important este sa puneti o gresie care va place foarte mult, pe care o iubiti si care va rezista la testul timpului.

     

Cu aceasta pardoseala, poti obtine senzatia ca ai adus natura in casa ta. Fii in pas cu tendintele si alege gresia tip parchet pentru un decor original si incantator!

Cele mai populare nuante par a fi gri deschis si alb, precum si alte tonuri reci. Unul dintre lucrurile minunate ale gresiei tip parchet este ca placile incep cu o bază alba, deci este mult mai usor să obtii un aspect „spalat” gri sau alb față de ceea ce ai obține cu un lemn de esență real. Ironic, nu?

         

Un alt avantaj ale acestor plăci este că sunt mult mai usor de curatat.

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de gresie tip parchet! Aveti de unde alege!