Sunt tot felul de “feluri” de mancare pe care le gatim acasa, deseori, astfel ca bucataria devine “inima” casei, chiar si pentru intalnirile din familie, cele cu prietenii etc.

Iar daca a venit timpul sa-i dam o tusa noua, s-o improspatam, s-o aducem in trend… o facem in functie de imaginatia si gustul fiecaruia.

Iata cateva idei de amenajare. Atentie: nu toate produsele din fotografii exista in acest moment pe piata din Romania! In schimb, la noi veti gasi mereu solutii pentru produse de top, similare, pe care le puteti folosi la amenajarile voastre!

Desigur, in timp, si stilul de amenajare al bucatariilor a evoluat, designul a devenit unul mult mai modern, cu tente utilitariste, minimaliste, cu nuante speciale, culori asortate in diverse moduri, dar si industria placarilor ceramice a tinut pasul cu toate acestea.

Gri si iarasi gri… ar putea parea plictisitor, dar griul are aerul sau de eleganta, de culoare care pare a se potrivi oriunde, atunci cand este folosita cu imaginatie. Iata alte cateva idei de amenajare, moderne, aerisite, elegante in acelasi timp!

 

Va asteptam in Str. Nicolae Titulescu 8, Sighisoara, judetul Mures, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Si nu uitati! Intrati pe site-ul www.ceramicmozaic.ro si veti gasi o gama larga de placi ceramice! Aveti de unde alege!